23 Mart 2013 Cumartesi

Burçlar ve Moda ! :)

Burç yorumu okumayı çok seven biri olarak bu postumu burçlara yönelik hazırlamak istedim. Burçları moda üzerinden işledim.Umarım beğenirsiniz. Hazırlarken ben çok keyif aldım :) 

Peki siz burcunuzun özelliklerini taşıyor musunuz ?


KOÇ:  Rengi Kırmızıdır. Koç kızı modayı yakından takip eder. Parlak,parıltılı gösterişli ve tasarım ürünlerinin hastasıdır. Onun için ilgi odağı olmak çok önemlidir. Bu yüzdendir ki renklerin en göz alıcı olan kırmızıyı giymesi :)) Alışveriş için para önemli değildir. Görür ve alır bir koç kızı. Onu para sıkıntısı içinde görebilirsiniz ama rüküş halde asla!
BOĞA: Modayı yakından takip edenler arasındadır Boğa kızı. Tek bir tarzı yoktur. Onu gündüz ciddi bir giyim tarzıyla da görebilirsiniz yada tasarım bir elbiseyle de görebilirsiniz. Ayrıca neon renklere bayılır ama, yeşil onun için ayrıdır.
İKİZLER: İkizler kızı aksesuarlara çok düşkündür.Tüm renkleri sever ama sarı ve maviyi ayrı bi sever. Renkli kişiliği kıyafetlerine yansır:) Modayı takip etse de bazen uygulayamaybilir ikizler kızı !
YENGEÇ: Yengeç kızlarının el yeteneği vardır. Bu sebeple bazı eşyalarını kendi yapabilir. Ama bazen rüküş duruma düşebilirler ne yazık ki...

ASLAN: Aslan kızı Kendine çok güvenir. Bu giysilerinde de böyledir.Kıyafetleri güzel taşır. Göz alıcı giyinmeyi çok sever. Giyiminde kimseden fikir almaz ve karışılmasına da tahammül etmez bir aslan kzıı:)
BAŞAK: Moda ne olursa olsun başaka kızları genellikle renkli giyinirler.  Modayı yakından olmasa da takip ederler. Düzenli bir görüntü onlar için çok önemlidir. 

TERAZİ: Giyim konusunda zevklidir terazi kızı. Açık saçık giyinmekten çok hoşlanmazlar.Parayı sorun etmezler. Asimetrik kesimler onların ilgi odağıdır. Rengi Mavi...

AKREP: Akrep kızlarında, kişiliğindeki gizemliliği kıyafetlerinde de görebiliriz. O siyah rengi için ölür biter. Kendileri asil oldukları için siyah parçalarda kendilerini iyi hissederler.

KOVA: Eskiyi çok sever ama modaya da ayak uydurmak ister.bu yüzden değişik giyinirler:) onlar için vintage ürünler idealdır.
YAY: Yay kızı spor giyinir. Dış görünüşe pek önem vermeselerde , moda yazılarını okumaktan keyif alırlar. Rahat olmayı her şeyden çok severler.

 OĞLAK : Oğlak kızı tam bir marka tutkunudur. Her şeyin fazlasını ister.Onları dışarda güzel ambalajlı torbalarla görürsünüz çoğu kez :) Para sıkıntıısı olmaz, çünkü oğlak kızları zengindir:)

 BALIK: Balık kızı masumluğu sever ama yeri geldi mi cesaret edip ondan beklemeyeceğiniz farklı kesimde elbiseler giyebilir. Çiçekli elbiseler favorileri arasındadır.

8 yorum:

  1. arkaplaninizi nasil yaptiniz? :))

    YanıtlaSil
  2. müthiş bir yay olarak bu post u destekliyoruum :)

    YanıtlaSil
  3. yengec kadininin rengi nedir? :))

    YanıtlaSil
  4. peki sizin en sevdiginiz renk ne tatlim :)

    YanıtlaSil
  5. gerçekten ilginç bir yazı olmuş :)

    bu arada şu sitede de renginize göre kişilik yorumunuz var: http://www.astrolojikozmik.com/renklerin-cakralarimiz-uzerinde-etkileri/

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...