10 Nisan 2013 Çarşamba

Siyah noktalara elveda!

Watsons dan alışveriş yapmayı seviyorum. Çünkü oradaki çoğu ürün diğer yerlere göre daha ucuz oluyor. Ayrıca görevli elamanlar da sizi sıkmıyor böylece rahatça alış veriş yapılabiliyor!:) Şimdi geçelim watsons katologundaki en güzel ürününe...

 Neutrogena visibly clear! siyah noktalara karşı



Siyah noktalarım çıkmaya başladığı için hemen çözüm yolları ararken buldum bu ikiliyi. İlk aldığımda instagramda paylaşmıştım.Biraz kullandıktan sonra yorumları paylaşırım diye düşündüm.Daha kullanalı 4 5 gün oldu siyah noktalarım gitti denilebilir. Tavsiye edilir!
 Peeling yapıp tonik ile siliyorum ve cildimi çok iyi hissediyorum!:)

6 yorum:

  1. Suan kullandiginiz gunes gozlugunuzu nerden aldiniz? :)

    YanıtlaSil
  2. nasıl kullandınız sabah akşam mı haftada bir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her akşam yüzümü peeling jel ile masaj yaparak uyguluyor ve yıkıyorum sonra tonikle siliyorum , toniği sabah akşam kullanıyorum. peeling jel'i ise sadece akşamları sevgiler..:)

      Sil
  3. Cildiniz cok puruzsuz fakat sanirm kucukken sivilceleriniz vardi fotograflarda oyle gozukuyor. Bu puruzsuz hale gelmesinde bir cilt doktorundan veya baska bir doktora gittiniz mi?? Bende ayni sorunu yasiyorumda onun icin sormustum hangi doktor??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 sene öncesi kadar... bir anda çıkmaya başlayan sivilcelerimi doktora göstererek 6 aylık bir tedavi gördüm. Ayrıntılı bilgi için mail atarsanız daha iyi olur sevgiler :) tugcegorgulu_93@hotmail.com

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...