22 Şubat 2013 Cuma

Bir hafta sonu macerası :)

      Geçtiğimiz hafta sonu üniversiteden arkadaşım olan Hande'nin yaşadığı yere yani Selçuk'a gittik:) Selis,Hande ve ben çoo...ok eğlendik.İşte tam bu sebeple bu post'u yazmak istedim. Eee hafta sonu geliyor ve havalar da süper! bi program yapmak için harika günler. Ve belki de bu hafta sonu siz gitmek isteyeceksinizzzzzz:) 
      Biz yolcuğumuzu trenle yapmak istedik!Tren'i beklerken fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedim :P Küpelerimi gösterdim sizlereeee:D hihihi... ((Ablamın hediyesi!!))
      İlk kez tren'e bindim. Aynı metro gibiydi.Yani biraz hayal kırıklığı... Yolcuğumuz 1 saat sürdü ve artık selçuktaydık. İndiğimiz gibi minibüse binip Şirince'ye gittik! Kahvaltımızı yaptık mmm süperdi:)

 Kahvaltıdan sonra Türk kahvesi olmazsa olmazlarımdandır. Hemen süper bi yerde kahvelerimizi içtik! Kahveye bayıldım! Belkide hayatımdaki en güzel kahveyi içtim:)

 Şirince'ye gidipte şarap içmemek olmaz! Kahvelerden sonra minik bi şirince turu atıp  şaraplarımızı içtik! Mm.. çilekli olan süperdi:) Bu arada daha öncede çilekli şarap içmiştim beğenmemiştim! Her yerde farklı tat unutmayın!!:) Şarabı içitiğim yerin ismini hatırlamıyorum :(((


 Sirinceden ayrılıp hooooop Kuşadasına gittik. 

 Kuşadasında bi dükkana girdik. Tanıştık ettik. Arkadaşım alışveriş yaparken sıkıldım bende. Çantalara bakarken takıp takıştırdım. Kombin yaptım... hahaha :)

Gezdik tozduk derken baya geç olmuş. Artık Selçuk'a dönme vakti. Eve gittik Hande'nin annesi Fatma teyze süper bi softa hazırlamış bizlere:)



Yani anlıyacağınız süper bi hafta sonu geçirdim. Sizede öneririm.
Kendinize iyi bakın:)
***


4 yorum:

  1. harika bir anlatım çok büyük bir zevkle okudum süpersin devamını bekliyoruzz:)

    YanıtlaSil
  2. modadan parcalar adli yayininizdaki parcalari paintte mi birlestirdiniz? ve fotograflarin ustune nasil "cucenindunyasi.blogstop.com" yaziyosunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilgi almak için tugcegorgulu_93@hotmail.com adresine mesaj atabilirsin :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...